Wij blijven open tijdens deze derde lockdown

Wij blijven open tijdens deze derde lockdown
Posted in: Nieuws

Wij blijven open tijdens deze derde lockdown

André Celis Bouwmaterialen blijft geopend

Onze winkels blijven open!
Doe-het-zelfzaken worden als essentieel beschouwd en mogen open blijven tijdens deze deerde lockdown.

Je bent nog steeds welkom in onze winkels te Lubbeek, Leuven, Tienen en Aarschot. Je moet vooraf geen afspraak maken! Afhalingen en leveringen kunnen gewoon doorgaan.

Wij vragen wel om je aan de maatregelen te houden, een mondmasker blijft verplicht. Ook onze medewerkers respecteren de maatregelen en zorgen voor een veilige winkelomgeving.Meer info over de verstrengde maatregelen kan je hier terugvinden op de website van de Vlaamse overheidAfhaalpunt
Bestel via onze webshop en kom rechtstreeks naar het afhaalpunt. Laat je bestelling door ons klaarzetten en kom deze contactloos afhalen in een van onze vier vestigingen.


Levering

Kies voor levering. Kleine bestellingen worden verzonden via bpost. Grote pakketten kunnen we nog steeds snel met de vrachtwagen aan huis of op de werf leveren.

Via de online chat kan je contact opnemen met onze verkopers die je deskundig begeleiden in de juiste keuze van materialen en producten.André Celis Recyclage

Onze containerdiensten blijven doorgaan voor particuliere en professionele klanten. Je kan nog steeds een container huren voor bouw- en sloopafval.

Storten van bouwafval is nog steeds mogelijk. Particuliere en professionele klanten kunnen nog steeds afval komen storten te Kampenhout en Lubbeek.

Industriestraat 11, 1910 Kampenhout
[email protected] - Tel 016 44 27 10André Celis Natuursteen

Onze winkel blijft open. Afhalingen en plaatsingen gaan door zoals gepland.

Opgelet, gesloten van maandag 5 april t.e.m. zaterdag 10 april 2021.


Staatsbaan 77, 3210 Lubbeek
[email protected] - 016 62 94 3020201103_website-coronamaatregelen
25 maart 2021
Did you like this post?
0
0