Wij blijven open tijdens deze tweede lockdown

Wij blijven open tijdens deze tweede lockdown
Posted in: Nieuws

André Celis Bouwmaterialen blijft geopend

Onze winkels blijven open!
Doe-het-zelfzaken worden als essentieel beschouwd en mogen open blijven tijdens deze tweede lockdown.

Je bent dus nog steeds welkom in onze winkels te Lubbeek, Leuven, Tienen en Aarschot. Wij vragen wel om je aan de maatregelen te houden, een mondmasker blijft verplicht. Ook onze medewerkers respecteren de maatregelen en zorgen voor een veilige winkelomgeving.


Afhaalpunt
Bestel via onze webshop en kom rechtstreeks naar het afhaalpunt. Laat je bestelling door ons klaarzetten en kom deze contactloos afhalen in een van onze vier vestigingen.

Of kies voor levering: kleine bestellingen worden verzonden via bpost. Grote pakketten kunnen we nog steeds snel met de vrachtwagen aan huis of op de werf leveren.

Via de online chat kan je contact opnemen met onze verkopers die je deskundig begeleiden in de juiste keuze van materialen en producten.André Celis Recyclage

Onze containerdiensten blijven doorgaan voor particuliere en professionele klanten. Je kan nog steeds een container huren voor bouw- en sloopafval.

Storten van bouwafval is nog steeds mogelijk. Particuliere en professionele klanten kunnen nog steeds afval komen storten te Kampenhout en Lubbeek.

Industriestraat 11, 1910 Kampenhout
[email protected] - Tel 016 44 27 10André Celis Natuursteen

De toonzaal van onze natuursteenafdeling is gesloten. Je kan niet meer langskomen, wij blijven wel verderwerken achter gesloten deuren. 

De productie loopt gewoon door en afhalingen kunnen nog steeds plaatsvinden. Geplande plaatsingen blijven voorlopig doorgaan.

We helpen jou verder via e-mail en telefonisch:
[email protected] - 016 62 94 30

20201103_website-coronamaatregelen
3 november 2020
632 view(s)
Did you like this post?
0
0