10% korting op Collstrop Carports, Poolhouses en bijgebouwen!

Als je de investering in een carport overweegt, dan raden we je aan om te kiezen voor duurzame materialen. Check zeker of er garantie is op het hout, of de metalen onderdelen roestvrij zijn en of de dakbedekking kwalitatief is. Tip: Collstrop geeft 25 jaar garantie tegen aantasting door houtrot, schimmels en insecten en nog tot 17 november -10% korting! ‘Waar voor je geld’, zoals het in de volksmond heet.

Jouw nieuwe carport maakt straks deel uit van het beeld van jouw woning. Logisch dus dat je het liefst een passend model kiest. Traditioneel, strak of eerder klassiek? Geen probleem. Bij Collstrop heb je de keuze: MODU, ORIGINALS OF CLASSICS. Klik hier voor meer info op de website van Collstrop

De actiekorting geldt voor alle Collstrop-carports/poolhouses: Originals, Modules, Classics en Practicals.
De actie geldt voor alle carport- en poolhouse- bestellingen die bij Collstrop geplaatst zijn tussen 16 september 2019 en 17 november 2019. Bestellingen die afhangen van de goedkeuring van de bouwaanvraag kunnen ook tijdens de actieperiode worden geplaatst met de vermelding “onder voorbehoud van goedkeuring bouwaanvraag”. Bestellingen voor of na deze periode komen niet in aanmerking.