Ben jij gedreven in projecten en zijn topkwaliteit en succesvol uitgevoerde projecten jouw doel? Ben je bij voorkeur ingenieur (bouw) van opleiding? Dan ben je bij André Celis Natuursteen op de juiste plaats.

Wij zoeken een Opmeter / Projectleider voor onze Natuursteenafdeling


Functie

Je start als opmeter en kan doorgroeien tot projectleider. Als opmeter/projectleider stuur je eenmalige projecten en bepaal je concrete doelen en timings. Dit vereist dat je sterk georganiseerd bent en het overzicht bewaart.

Je bent communicatief zowel mondeling als schriftelijk, tweetaligheid is een pluspunt (NL/FR;noties Engels). Je bespreekt ideeën en resultaten met de opdrachtgever. Schriftelijke verslagen en rapporten bevestigen de afspraken waarop je later kan terugvallen.

Als projectleider draag je verantwoordelijkheid en delegeer je taken aan teamleden terwijl je hen de juiste weg toont. Elke stap in een project is belangrijk.Je vakcompetenties (opmeten/tekenen/organiseren) zijn belangrijk, maar je soft skills spelen de hoofdrol.

Tenslotte ben je flexibel, stressbestendig en probleemoplossend zodat je tijdig het juiste eindresultaat bereikt.


Aanbod

Aangename werkomgeving in een familiebedrijf met groeimogelijkheden.
Een creatieve job met de nodige uitdagingen.
Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze personeelsdienst via [email protected]
Solliciteer online via ons sollicitatieformulier