André Celis Natuursteen

Natuursteen

Wanneer u eens rondkijkt in uw woning, zal u, misschien zonder er bij stil te staan, meer in huis hebben aan natuursteen dan u op het eerste zicht had gedacht.

U komt misschien net van tafel, en was deze van hout of ... van natuursteen? En het keukenwerkblad waarop u die heerlijke maaltijd bereid heeft, waarvan is die gemaakt? Het beeldje dat op de vensterbank staat ... is ook van natuursteen. Evenals de vensterbank zelf. Ook de trap en misschien uw vloer is vervaardigd uit dit stijlvol en tijdloos materiaal.

Maar ook buitenshuis vinden we talloze voorbeelden terug, gaande van de dorpels, gevelbekleding of deurstijlen, tot het terras, de fontein, het zwembad of het standbeeldje in de tuin. Of was het uw brievenbus ?

Ook in minder plezierige tijden staan wij voor u klaar. U kan bij ons immers terecht voor de grafzerken en monumenten voor uw geliefden.

Wenst u meer informatie over bepaalde toepassingen of voor uw concrete situatie, kom dan zeker eens langs!


Eigen atelier

André Celis Natuursteen beschikt over een eigen atelier waar de platen verzaagd worden. Dankzij onze moderne machines en infrastructuur kunnen wij u kwaliteitsproducten afleveren aan competitieve prijzen. André Celis Natuursteen produceert uw maatwerk op een uiterst professionele manier.

Onze gespecialiseerde medewerkers kennen de producten door en door en kunnen u verder helpen met waardevol advies. Een eigen plaatsingsteam maakt het dienstenplaatje compleet.


Eigen plaatsingsteam

André Celis Natuursteen beschikt over een zeer competente eigen plaatsingsdienst


Digitalisering

Zelf kiezen welke steenplaat jij wenst
Dankzij het digitaliseren van ons stockbeheer hebben we steeds een goed inzicht of we voldoende grondstoffen en materialen in voorraad hebben om aan de slag te gaan met een bepaald project. Het systeem werkt via barcodes op iedere plaat, waardoor we deze kunnen identificeren. Bij het scannen van de barcode verdwijnt de plaat uit de voorraad, zodat het systeem steeds up-to-date blijft. Daarnaast kunnen we jou ook een foto tonen van de desbetreffende plaat, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de look van jouw gekozen natuursteen. Dankzij het digitaliseren van de voorraad kunnen we een realistische timing beloven en jouw keuze bevestigen met beeldmateriaal. Een win-win oplossing!

Digitaal meten
Niet alleen het stockbeheer werd gedigitaliseerd, maar ook het opmeten van de benodigde hoeveelheid natuursteen kreeg een digitale aanpak. Dankzij de Proliner van Prodim gaat het opmeten van een ruimte en/of plaat veel sneller, makkelijker en nauwkeuriger. Met de ‘laser en pen’ -technologie garanderen we de nodige precisie.

Digitaal aansturen van machines: precisie en veiligheid
Wij sturen onze machines digitaal aan. Het versnijden en verwerken van natuursteen gebeurt met één druk op de knop en kan zelfs via een smartphone beheerd worden. De verwerking gebeurt nu sneller, veiliger en nauwkeuriger, maar tegelijkertijd wordt er ook zuinig omgesprongen met het materiaal. Minder verlies dus!

Vlotte opvolging van de processen
Het opvolgen van onze projecten is overal mogelijk. Doordat de processen nu automatisch geregistreerd worden, kunnen ze efficiënter verlopen en kunnen eventuele vragen sneller ingelost worden. Een goede communicatie & kwaliteit, aspecten die we hoog in het vaandel dragen.