Dak en gevel

Dakstructuur, dakisolatie en dakbedekking

Alle nodige materialen voor hellende daken en platte daken zijn bij ons vekrijgbaar. Ruime voorraad!

Houten dakconstructie: bruggen, kepers en latten

Dakbedekking: dakpannen, leien, golfplaten

Waterdichting platte daken: EPDM, roofing

Isolatie: hellende daken, sarking daken, platte daken

Toebehoren: dakvensters, onderdak, dakranden voor platte dakendakgoten, schoorsteen

Gevelbekleding met sidings, gevelpanelen, gevelpleisters en gevelisolatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 815

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Thuis op elk hellend dak

Wij hebben alle expertise in huis om de juiste materialen te kiezen voor uw hellend dak. Het dak is dan ook een van de belangrijkste onderdelen van een bouwwerk.

Hoe is een hellend dak opgebouwd?

Langs buiten zit de dakbedekking die zorg voor de waterwering en voor het esthetische aspect. Om hellende daken kwalitatief te bedekken, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft: een uitgebreide keuze aan kleidakpannen, betonpannen, vezelcementleien, natuurleien, golfplaten en stalen platen.

Onder de dakbedekking zit het onderdak, meestal is dit een soepele folie, maar het kunnen ook stijve platen zijn. Een onderdak is regen- en winddicht en best ook wel dampdoorlatend.

Dit alles wordt bevestigd op de dakconstructie, dit is het geraamte van het dak. Voor woningbouw wordt het meestal opgebouwd uit houten balken en kepers

Niet onbelangrijk is de isolatie! Thermische isolatie wordt tussen de spanten bevestigd en afgedekt met een dampscherm om het luchtdicht te maken. Bekijk onze verschillende soorten isolatie voor hellende daken, wij hebben een groot assortiment op voorraad. Wordt de isolatie aan de buitenzijde van de structuur bevestigd, dan spreekt met over sarking isolatie.

Als laatste wordt het geheel langs binnen afgewerkt. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig worden uitgevoerd met gipskartonplaten.

Dakcontructie hellend dak met dakpannen

Ook voor platte daken

Ook voor het bedekken van platte daken kan u terecht bij André Celis. U heeft bij ons de keuze uit klassieke roofings (bitumen dakbanen) of uit de EPDM rubbermembranen die in één laag worden gekleefd.

Welk waterdichtingsmembraan voor platte daken is het beste?

Onze keuze gaat naar EPDM omdat dit sterker is, in één stuk kan worden geplaatst en eenvoudiger aan te brengen is dan bitumen dakbedekking.

Ruim assortiment toebehoren

Bij dakbedekkingen zijn de juiste toebehoren en hulpstukken belangrijk. Kies uit ons ruim aanbod aan zelfdragende dakelementen, onderdakmaterialen, timmerhout, dakvlakramen, lichtstraten en koepels, isolatiematerialen voor vlakke en hellende daken ... plus alle benodigdheden voor een vlotte plaatsing en afwerking.

Geïnteresseerd in een groendak, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

André Celis laat u alles vooraf zien

In onze toonzaal te Wilsele, Lubbeek, Aarschot en Tienen helpen we zowel de particulier als de professionele dakdekker op de juiste weg. Hier kan rustig gekeken en vergeleken worden. Steeds met vakkundig advies van onze specialisten.

Dakconstrucie hellen dak: onderdak en panlatten
Andre-Celis-Dak-02

Ruime voorraad

Bij ons kan u rekenen op een ruime voorraad van de meest verkochte pannen en hulpstukken.
Onze eigen transportdienst zorgt voor een vlotte levering op de werf.

Kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie of vraag een offerte op maat op voor uw bouwproject.

Andre-Celis-Dak-04
Andre-Celis-Dak-01