Isolatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 330

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Plaatsinge isolatie buitenmuren

Hoe de stookkosten beperken?

Energie wordt alsmaar duurder. Isoleren is de boodschap, om warmteverliezen tegen te gaan en de energiefactuur te verlichten. Woningen die niet voldoen aan de EPB-normen en aan het Energielabel zullen steeds moeilijker te verkopen zijn.

 

 

 

 

Steeds de juiste isolatie in huis

André Celis is reeds meer dan 65 jaar uw onbetwiste specialist in isolatiematerialen en -systemen, van dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Daarbij bieden we enkel de beste producten van gerenommeerde fabrikanten gekoppeld aan de waardevolle kennis en ervaring van onze gespecialiseerde medewerkers. We hebben isolatie-oplossingen voor nieuwbouw, maar ook voor het na-isoleren van bestaande gebouwen.

Wat is de beste soort isolatie?

Elk project is anders en vraagt om andere materialen. Professionals en doe-het-zelvers steken heel wat op van ons vakkundig advies. Hierdoor bent u zeker dat u het juiste isolatiemateriaal plaatst op de correcte wijze. 

U kan alles zelf snel afhalen in onze vestigingen met drive-in magazijnen. Maar we leveren ook bij u op de werf, met performante kranen en op moeilijk te bereiken plaatsen door middel van een kooiaap.

Isolatie met dat ietsje meer

Alle isolatiematerialen en -benodigdheden heel het jaar door in voorraad, af te halen of geleverd op de werf. Kwaliteit, kennis, keuze, advies én flexibele dienstverlening ... maken van André Celis uw isolatiepartner bij uitstek.

Neem contact op voor een offerte op maat!

Opbouw gevelisolatie
Plaatsing dakisolatie

Onze troeven

  • Ruim aanbod van dak-, muur-, en vloerisolatie
  • Producten van gerenommeerde merken
  • Alle accessoires en toebehoren
  • Grote voorraad
  • Uitgebreid wagenpark met performante kranen
  • Perfecte service, snelle levering
  • Professioneel advies
Plaatsing gevelisolatie met isolatiepluggen
Andre-Celis-Isolatie-01