Isolatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 268

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 268

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Isolatie

André Celis Isolatie

Beperk de stookkosten

Energie wordt alsmaar duurder. Isoleren is de boodschap, om warmteverliezen tegen te gaan en de energiefactuur te verlichten. Woningen die niet voldoen aan de EPB-normen en aan het Energielabel zullen steeds moeilijker te verkopen zijn.


Steeds de juiste isolatie in huis

André Celis is reeds meer dan 60 jaar uw onbetwiste specialist in isolatiematerialen en -systemen, van dak-, muur- en vloerisolatie. Daarbij bieden we enkel de beste producten van gerenommeerde fabrikanten gekoppeld aan de waardevolle kennis en ervaring van onze gespecialiseerde medewerkers. We hebben isolatie-oplossingen voor nieuwbouw maar ook voor het na-isoleren van bestaande gebouwen.


André Celis, warm aanbevolen

Professionals en doe-het-zelvers steken heel wat op van ons vakkundig advies. Hierdoor bent u zeker dat u het juiste isolatiemateriaal plaatst op de correcte wijze. U kan alles zelf snel afhalen in ons drive-in magazijn te Lubbeek. Maar we leveren ook bij u op de werf, met performante kranen en op moeilijk te bereiken plaatsen door middel van een kooiaap.


Isolatie met dat ietsje meer

Alle isolatiematerialen en -benodigdheden heel het jaar door in voorraad, leveringen die zelfs op zaterdag of op speciale uren kunnen afgehaald worden, kwaliteit, kennis, keuze, advies én flexibele dienstverlening ... maken van André Celis uw isolatiepartner bij uitstek.


Onze troeven

  • Ruim aanbod van dak-, muur-, en vloerisolatie
  • Producten van gerenommeerde merken
  • Alle accessoires en toebehoren
  • Grote voorraad
  • Uitgebreid wagenpark met performante kranen
  • Perfecte service, snelle levering
  • Professioneel advies

André Celis Isolatie

André Celis Isolatie
André Celis Isolatie

André Celis Isolatie