Dorpels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Dorpels in Belgische blauwe hardsteen

Dorpels in blauwe hardsteen (arduin) zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ze zijn beschikbaar in verschillende standaardmaten of op maat te verkrijgen op bestelling.


André Celis Natuursteen

André Celis beschikt over een eigen natuursteenafdeling. De dorpels worden gemaakt in ons eigen atelier met computergestuurd machinepark.Blauwe steen uit Henegouwen

De blauwe hardsteen van André Celis komt van Carrières Du Hainaut en daar hebben wij alle reden toe:

Levensduur

Echte Blauwe Steen uit Henegouwen wordt in harmonie met de natuur uit onze ondergrond ontgonnen. Het is dan ook een stukje Belgische geschiedenis dat u aan uw woning toevoegt. Voor héél lang, want Blauwe Steen uit Henegouwen is bestand tegen de tijd.

Blauwe steen is één van de zeldzame materialen dat met de jaren mooier wordt, omdat veelvuldig gebruik en patina de verfraaiing voortzetten.


Niet poreus

De Blauwe Steen uit Henegouwen absorbeert geen water. Een eigenschap die er een onderhoudsvriendelijk product van maakt. Buiten zal u de zelfreinigende eigenschappen waarderen, zeker als het regent en het water snel verdampt.

Een ander niet te verwaarlozen voordeel is dat er geen water door- of insijpelt. Weer en wind en zelfs vrieskou hinderen de Blauwe Steen uit Henegouwen niet.


Slijtage

De voorbeeldige sedimentatie van Blauwe Steen uit Henegouwen zorgt voor een nooit geziene compactheid en homogeniteit, zoals bij sommige granietsoorten, met de charme van kalksteen als toemaatje. Twee eigenschappen die de zeer hoge weerstand tegen slijten en barsten rechtvaardigen, zelfs tegen de ergste milieu-invloeden.
De stoepranden van onze grote steden zijn daar een mooi voorbeeld van.André Celis Dakisolatie

André Celis Dakisolatie

André Celis Dakisolatie
André Celis Dakisolatie

André Celis Dakisolatie

André Celis Dakisolatie