Ruwbouw

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 1161

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruwbouw

André Celis Ruwbouw

De finesses van de ruwbouw

De ruwbouw vormt een belangrijke fase in het bouwproces. Het is een complex geheel van materialen en technieken die leiden tot de dragende constructie. Een kwalitatieve aanpak is bepalend voor het latere comfortniveau en de levensduur van het gebouw.


Alle ruwbouwmaterialen op stock

De ruwbouw vergt veel verschillende materialen en bekwaamheden. Denken we maar aan funderingen, metselwerk, hout, isolatie, binnenmuurstenen, gevelstenen, dakpannen, afwatering, rioleringen... Vaak is het heel tijdrovend om al deze materialen afzonderlijk te kiezen en te bestellen bij verschillende leveranciers.


Tijd en geld besparen

Al meer dan 60 jaar staat André Celis NV. ten dienste van aannemers, bouwpromotoren en andere vakspecialisten met een volledig aanbod voor de ruwbouw, van Kelder tot Zolder. Alles is uit voorraad beschikbaar in onze diverse en vlot bereikbare verkooppunten. Een grotere tijdsbesparing kunt u zich niet inbeelden.


Wij staan u bij met raad en daad

In de vernieuwde toonzalen wordt u individueel begeleid door gespecialiseerde adviseurs die de producten door en door kennen. Hun advies is bijzonder waardevol en kan u tijd en problemen besparen. In de showroom kan u online diverse toepassingen en realisaties bekijken die met onze materialen mogelijk zijn.


Evolutie en innovatie troef

Verder volgt ons gespecialiseerd team alle nieuwste evoluties en innovaties op de voet. Zo bent u zeker dat u bij André Celis NV. Steeds de meest performante ruwbouwproducten vindt.


André Celis Ruwbouw

André Celis Ruwbouw
André Celis Ruwbouw

André Celis Ruwbouw