Ruwbouw

Start van de bouw

Ruwbouw omvat de fundering, het bouwen van de muren, vloeren, verdiepingen en als laatste het dak. Het bepaalt de structuur van het gebouw en is belangrijk voor de stabiliteit en het comfort.

Fundering, vloeren en andere structuurelementen: wapening, bekisting, draagvloeren, lateien, houten platen en vochtbestrijding muren

Opbouw muren: zand, grind, cement, betonmortel, metselmortel, bouwstenen, gevelstenen, dorpels

Voorzieningen: waterafvoer en riolering, wateraanvoer, aarding en wachtbuizen

Voor de gevel- en dakwerken verwijzen we door naar de categorie Dak en gevel

Zorg voor het juiste gereedschap en beveilig de bouwplaats !

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 1158

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is de ruwbouw?

Ruwbouw is de start van de werkelijke bouw van elke woning, het is de periode vóór de afwerking (afbouw). Ruwbouw omvat de fundering, het bouwen van de muren, vloeren, verdiepingen en als laatste het dak. Het bepaalt de structuur van het gebouw en is belangrijk voor de stabiliteit en het comfort. Als de ruwbouwfase voltooid is, is de woning wind- en waterdicht.

De finesses van de ruwbouw

De ruwbouw vormt een belangrijke fase in het bouwproces. Het is een complex geheel van materialen en technieken die leiden tot de dragende constructie. Een kwalitatieve aanpak is bepalend voor het latere comfortniveau en de levensduur van het gebouw.

Alle ruwbouwmaterialen op stock

De ruwbouw vergt veel verschillende materialen en bekwaamheden. Denken we maar aan funderingen, metselwerk, hout, isolatie, binnenmuurstenen, gevelstenen, dakpannen, afwatering, rioleringen, ...

Vaak is het heel tijdrovend om al deze materialen afzonderlijk te kiezen en te bestellen bij verschillende leveranciers.

André Celis Ruwbouw - foto ruwbouw huis met Ytong en gevelsteen

Tijd en geld besparen

Al meer dan 65 jaar staat André Celis ten dienste van aannemers, bouwpromotoren en andere vakspecialisten met een volledig aanbod voor de ruwbouw, van Kelder tot Zolder. Wij hebben een ruime voorraad artikels beschikbaar in onze diverse en vlot bereikbare verkooppunten. Een grotere tijdsbesparing kunt u zich niet inbeelden.

Ook particulieren en doe-het-zelvers helpen wij graag verder!

Wij staan u bij met raad en daad

In de onze ruime toonzalen wordt u individueel begeleid door gespecialiseerde adviseurs die de producten door en door kennen. Hun advies is bijzonder waardevol en kan u tijd en problemen besparen tijdens het bouwproces. In de showroom kan u diverse toepassingen en realisaties bekijken die met onze materialen mogelijk zijn.

André Celis Ruwbouw - foto bouw huis met architect
André Celis Ruwbouw - foto huis

Evolutie en innovatie troef

Verder volgt ons gespecialiseerd team alle nieuwste evoluties en innovaties op de voet. Zo bent u zeker dat u bij André Celis Bouwmaterialen Steeds de meest performante ruwbouwproducten vindt.

André Celis Ruwbouw - foto bouwwerf
André Celis Ruwbouw - foto bouwput