Water- en septische putten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Water- en septische putten

Een ondergrondse waterput: meer dan een verplichting!

In vele gemeenten is de plaatsing van een regenwaterput verplicht. De grootte is meestal afhankelijk van het dakoppervlak.

Het voordeel van een regenwaterput is dat bij zeer zware regenval, de put als het ware een buffer vormt voor de riolering, waardoor de kans op overstromingen verkleint. Maar hij brengt ook op! Als u een put van 5.000 of 10.000 liter heeft, kan u die in droge tijden gebruiken voor het besproeien van uw gazon, het wassen van uw wagen, vullen van uw zwembad, ... en dat kosteloos.

Bovendien kan ook een systeem van regenwaterrecuperatie in gebruik genomen worden. Hierdoor kan u voor uw toilet en eventueel een wasbak gebruik maken van regenwater.Eeenvoudiger dan u denkt!

Wanneer u zorgt dat de put reeds gegraven is en onze chauffeur kan met de vrachtwagen binnen de 5 meter van de opening komen, kunnen wij met de kraan de put onmiddellijk in het gat plaatsen. Hierna moet u enkel de toe- en afvoerbuizen aansluiten en klaar!Septische putten

Afhankelijk van de grootte van uw gezin, moet er een septische put geïnstalleerd worden. Ook hier kunnen wij, indien het gat reeds gegraven is, de put rechtstreeks in de opening plaatsen.Berijdbaar deksel

Het is belangrijk bij de keuze van uw waterput er even bij stil te staan welk type deksel u voor de put kiest. Wanneer u deze in de oprit steekt, is het belangrijk om een overrijdbaar deksel te voorzien. Hierop kan u probleemloos parkeren en loopt u niet het risico van het putdeksel kapot te rijden.