André Celis Natuursteen

Wanneer u eens rondkijkt in uw woning, zal u, misschien zonder er bij stil te staan, meer in huis hebben aan natuursteen dan u op het eerste zicht had gedacht.

U komt misschien net van tafel, en was deze van hout of ... van natuursteen? En het keukenwerkblad waarop u die heerlijke maaltijd bereid heeft, waarvan is die gemaakt? Het beeldje van nonkel Erik dat op de vensterbank staat... is ook van natuursteen. Evenals de vensterbank zelf. Ook de trap en misschien uw vloer is vervaardigd uit dit stijlvol en tijdloos materiaal.

Maar ook buitenshuis vinden we talloze voorbeelden terug, gaande van de dorpels, gevelbekleding of deurstijlen, tot het terras, de fontein, het zwembad of het standbeeldje in de tuin. Of was het uw brievenbus ?

Ook in minder plezierige tijden staan wij voor u klaar. U kan bij ons immers terecht voor de grafzerken en monumenten voor uw geliefden.

Wenst u meer informatie over bepaalde toepassingen of voor uw concrete situatie, kom dan zeker eens langs!

Eigen atelier

André Celis Natuursteen beschikt over een eigen atelier waar de platen verzaagd worden. Dankzij onze moderne machines en infrastructuur kunnen wij u kwaliteitsproducten afleveren aan competitieve prijzen. André Celis Natuursteen produceert uw maatwerk op een uiterst professionele manier.

Onze gespecialiseerde medewerkers kennen de producten door en door en kunnen u verder helpen met waardevol advies. Een eigen plaatsingsteam maakt het dienstenplaatje compleet.

Eigen plaatsingsteam

André Celis Natuursteen beschikt over een zeer competente eigen plaatsingsdienst