Natuursteen buiten

André Celis houdt het buiten graag natuurlijk

André Celis natuursteen verhoogt uw tuinplezier

De tuin- en terrascultuur beleeft echte hoogdagen. Om ook buiten in schoonheid van een tijdloze en gezellige sfeer te kunnen genieten, biedt natuursteen tal van onmiskenbare voordelen. We denken daarbij aan duurzaamheid en uitstraling maar ook aan onderhoudsgemak.


André Celis natuursteen biedt u ongelimiteerde toepassingen

De buitentoepassingen van natuursteen zijn onbeperkt. Natuursteen kan voor stijlvolle gevelaccenten zorgen in de vorm van deur- en raamdorpels, deuromlijstingen en sierstrips. Ook worden steeds vaker volledige gevels met natuursteen bekleed. Dit zorgt voor een unieke uitstraling onder andere bij winkels, kantoren en appartementen.

- Tuindecoratie, tuinaanleg, ornamenten
- Gevelbekleding en versiering
- Natuursteen omlijsting rond ramen en deuren
- Dorpels en vensterbanken


André Celis natuursteen luistert naar uw noden

André Celis natuursteen biedt u in zijn vestigingen te Heverlee en Lubbeek de beste natuursteen voor buitengebruik aan, waaronder de bijzonder kwalitatieve blauwe hardsteen van Carrières Du Hainaut. Belgische blauwe hardsteen is bijzonder slijtvast en duurzaam onder andere door zijn geringe porositeit.

André Celis natuursteen selecteert voor u de mooiste loten die in ons eigen atelier worden verzaagd op maat van uw project. Gespecialiseerde medewerkers kennen de producten door en door en kunnen u steeds bijstaan met waardevol advies.
Carrières Du Hainaut

Blauwe steen uit HenegouwenCARRIERES DU HAINAUT

De blauwe hardsteen van André Celis komt van Carrières Du Hainaut en daar hebben wij alle reden toe:


Levensduur

Echte Blauwe Steen uit Henegouwen wordt in harmonie met de natuur uit onze ondergrond ontgonnen. Het is ook een stukje Belgische geschiedenis dat u aan uw woning toevoegt.

Voor héél lang, want Blauwe Steen uit Henegouwen is bestand tegen de tijd.

Blauwe steen is één van de zeldzame materialen dat met de jaren mooier wordt, omdat veelvuldig gebruik en patina de verfraaiing voortzetten.


Niet poreus

De Blauwe Steen uit Henegouwen absorbeert geen water. Een eigenschap die er een onderhoudsvriendelijk product van maakt. Buiten zal u de zelfreinigende eigenschappen waarderen, zeker als het regent en het water snel verdampt.

Een ander niet te verwaarlozen voordeel is dat er geen water door- of insijpelt. Weer en wind en zelfs vrieskou hinderen de Blauwe Steen uit Henegouwen niet.


Slijtage

De voorbeeldige sedimentatie van Blauwe Steen uit Henegouwen zorgt voor een nooit geziene compactheid en homogeniteit, zoals bij sommige granietsoorten, met de charme van kalksteen als toemaatje. Twee eigenschappen die de zeer hoge weerstand tegen slijten en barsten rechtvaardigen, zelfs tegen de ergste milieu-invloeden. De stoepranden van onze grote steden zijn daar een mooi voorbeeld van.


Toepassing

Dorpels, dekstenen, deuromlijstingen, gevelbekledingen, trappen, terrastegels, borders, fonteinen, decoratieve elementen, ...
Tuin

André Celis natuursteen heeft oog voor detail
Terrassen in natuursteen zorgen voor de nodige klasse. Blauwe hardsteen is daarvoor een ideale keuze, door zijn typische blauwgrijze kleur, zijn goede technische eigenschappen en zijn ruime afwerkingsmogelijkheden.

De buitenafwerking in natuursteen kan doorgetrokken worden naar trapjes en muurtjes maar ook naar de vijver- of zwembadomgeving. Stel u even de tijdloze klasse voor van een poolhouse met natuurstenen vloer en terras!


Toonpark

Ons toonpark leent er zich uitstekend toe om u te inspireren bij de aanleg van uw tuin. Ons recent vernieuwd toonpark te Lubbeek is steeds toegankelijk.
Neem gerust eens een kijkje!

Gevelbekleding

De buitentoepassingen van natuursteen zijn onbeperkt. Natuursteen kan voor stijlvolle gevelaccenten zorgen in de vorm van deur- en raamdorpels, deuromlijstingen en sierstrips. Ook worden steeds vaker volledige gevels met natuursteen bekleed. Dit zorgt voor een unieke uitstraling onder andere bij winkels, kantoren en appartementen.

Bij renovatie of nieuwbouw kunnen wij voor u het maatwerk in natuursteen uitwerken. Wij hebben reeds enkele grote projecten uitgevoerd en hebben hiervoor dus de nodige know-how in huis!