Graniet - Nero Zimbabwe

graniet-nero-zimbabwe-plaat

Over het materiaal

graniet-nero-zimbabwe-materiaal

Graniet - Nero Zimbabwe

Nero Zimbabwe graniet is een zwarte graniet met kleine donkergrijs gekleurde kristallen. Deze homogene donkere graniet is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Door de donkere kleur en de eigenschappen van graniet (kras-, hitte-, en zuurbestendig) is de Nero Zimbabwe een favoriet voor veel verschillende projecten.

GRANIET

Graniet verzoent de unieke schoonheid met de ontembare kracht van de natuur. Graniet is een natuursteen, wat maakt dat geologische processen eeuwenlang het karakter ervan hebben bepaald. Het resultaat is een product dat nooit 100% hetzelfde is. Het kleurenpalet, de patronen, ... elke plaat is anders, verrassend en authenthiek.

Graniet zorgt voor een bijzonder visueel effect door het unieke spel van lijnen, kleurschakeringen en structuren. Nu eens gespikkeld, dan weer uniform, maar telkens weer zo anders, zo uniek. Die onvoorspelbaarheid is eigen aan een product dat werd geboetseerd door de natuur. Het is ook een veelzijdig materiaal voor diverse toepassingen en met een esthetische meerwaarde voor je interieur en exterieur.

Dat dit eeuwenoude materiaal ook nog eens wordt aangeboden in uiteenlopende formaten, standaarddiktes van 2 en 3 cm en een uitgebreide keuze aan mogelijke oppervlakteafwerkingen, zorgt helemaal voor een persoonlijke touch.

Realisaties

André Celis Natuursteen

Staatsbaan 77, 3210 Lubbeek

Tel 016 62 94 30
[email protected]