Marmer - Calacatta Vagli

marmer-calacatta-vagli-plaat

Over het materiaal

marmer-calacatta-vagli-materiaal

Marmer - Calacatta Vagli

De Verde Alpi marmer wordt gekenmerkt door zijn diepgroene ondergrond kleur. Deze bijzondere marmer heeft verschillende intensiteiten licht en donker groen met witte aders.

MARMER

Marmer verzoent de schoonheid van de natuur met een rijk palet aan kleuren en een intrigerend spel van lijnen en structuren. Marmer is een natuursteen, wat maakt dat geologische processen dit materiaal eeuwenlang hebben ‘geboetseerd’. Elke plaat is hierdoor anders en uniek. Het intrigerende spel van kleuren en adering is dé troef van marmer.

Wat marmer bovenal typeert, is de enorme variatie aan kleuren, aderingen en tekeningen. Elke plaat is uniek, verrassend en authentiek. Kiezen voor marmer, is dus kiezen voor pure schoonheid, klasse en een onvervalste eyecatcher in huis.


Marmer past bovendien bij elke woonstijl. Dat dit eeuwenoude materiaal ook nog eens wordt aangeboden in uiteenlopende formaten, ontelbare kleurschakeringen, standaarddiktes van 2 of 3 cm en een uitgebreide keuze aan mogelijke oppervlakteafwerkingen, zorgt helemaal voor een persoonlijke touch.

Realisaties

André Celis Natuursteen

Staatsbaan 77, 3210 Lubbeek

Tel 016 62 94 30
[email protected]