Marmer - Emprador Dark

marmer-emperador-dark-plaat

Over het materiaal

marmer-emperador-dark-materiaal

Marmer - Emprador Dark

Emperador Dark is een Spaanse marmersoort die een goudbruine uitstraling heeft. De ondergrond van de plaat is donkerbruin, maar de kleur komt voornamelijk door de vele aders die over de plaat lopen. Deze zijn lichter en warmer van kleur. Hierdoor krijgt hij een luxe uitstraling. Door dit kleurenpallet kan de steen prachtig in interieur verwerkt worden.

MARMER

Marmer verzoent de schoonheid van de natuur met een rijk palet aan kleuren en een intrigerend spel van lijnen en structuren. Marmer is een natuursteen, wat maakt dat geologische processen dit materiaal eeuwenlang hebben ‘geboetseerd’. Elke plaat is hierdoor anders en uniek. Het intrigerende spel van kleuren en adering is dé troef van marmer.

Wat marmer bovenal typeert, is de enorme variatie aan kleuren, aderingen en tekeningen. Elke plaat is uniek, verrassend en authentiek. Kiezen voor marmer, is dus kiezen voor pure schoonheid, klasse en een onvervalste eyecatcher in huis.


Marmer past bovendien bij elke woonstijl. Dat dit eeuwenoude materiaal ook nog eens wordt aangeboden in uiteenlopende formaten, ontelbare kleurschakeringen, standaarddiktes van 2 of 3 cm en een uitgebreide keuze aan mogelijke oppervlakteafwerkingen, zorgt helemaal voor een persoonlijke touch.

Realisaties

André Celis Natuursteen

Staatsbaan 77, 3210 Lubbeek

Tel 016 62 94 30
[email protected]