Levering bouwmaterialen per schip voor grote werven

Levering bouwmaterialen per schip voor grote werven
5 september 2024 14 view(s)
Levering bouwmaterialen per schip voor grote werven

Grote bouwwerf gelegen aan een binnenwaterweg?
Zet uw bouwproject in de kijker door te kiezen voor levering met de boot!

Kies voor levering van bouwmaterialen op de werf via de waterweg

De aanvoer van de materialen via de binnenscheepvaart biedt tal van voordelen. Zo vormt verkeershinder geen obstakel meer. Eén schip bevat dezelfde vracht als tot wel 40 vrachtwagens, dit zorgt voor een lagere CO2-uitstoot, meer verkeersveiligheid en uiteraard minder files. Dit alles sluit perfect aan bij een meer klimaatneutrale instelling.

Laden schip rechtstreeks bij fabrikant

Voorbeeld van het laden van cementzakken bij de fabrikant. Deze worden met het schip getransporteerd naar ons centraal magazijn te Tildonk. Leveringen kunnen ook rechtstreeks naar de werf.

Regatta - Antwerpen

Dit jaar mochten we de levering verzorgen van 500 palletten snelbouwstenen te Antwerpen bij het nieuwbouwproject van Vooruitzicht, uitgevoerd door Verelst.

De voordelen van de aanvoer per binnenschip: een 25-tal vrachtwagens minder over de Antwerpse ring en een enorme CO2-besparing!

Multimodaal transport

André Celis kiest al vele jaren voor multimodaal transport van bouwmaterialen. Met dit project kunnen wij nu ook onze ervaring aantonen in het leveren van bouwmaterialen op de werf via de waterweg!

 

Contacteer ons

Wenst u meer informatie of zoekt u een oplossing voor uw bouwproject, dan helpen wij u graag verder. U mag ons steeds vrijblijvend contacteren.